Sol's blogg

5 døgn

Valpene vokser i rasende fart - de har egentlig delt seg i 3 grupper, den litt lette - den tyngre - og tungvekterne. Det var ca. 80 gram i forskjell på den tyngste og letteste, men fordelen er at de øker jevnt alle sammen. Vi veier morgen og kveld hver dag og fører statistikk så vi er sikre på at ingen plutselig sakker bakut. Er det en som har fått litt lite, blir det spesialbehandling - kvalitetstid sammen med Sol omtrent alene, det gjør som regel susen.

 

I dag har vi hatt første runde med kloklipp. Det er mange klør ja, og bittesmå. Av hensyn til Sol måtte det gjøres alt nå. Klørne er små og mange - ikke lett å se, men med litt hjelp har det gått bra. Sol tar seg også  litt mer tid til å være ute nå. Det er helt greit å gå en runde på rundt en halvtime. Hun lurer også på om ikke vi skal finne på noe, hun er klar hun. Men, nå er hun mamma en periode og hun må bruke energien sin på det. Så får vi se om en stund om det begynner å skje noe.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden