Sol's blogg

6 døgn.

Dagene går og nå er valpene 6 døgn. Jeg synes de begynner å bli store alt. Snutene og labbene på de gule har begynt å få farge, så nå er de ikke bare rosa lenger. Sol passer på dem hele tiden - men har også tid til å følge litt mer med på hva som skjer ellers. Hun sjekker hva vi driver med når valpene har sovnet og hun tror det er noe spennende på gang.

Ganske morsomt å sitte å se på dem - det rykker hele tiden i dem. Masse forskjellige lyder, fra en slags kurring til knurring og antydning til bjeff, og veldig klagende piping dersom de føler seg alene eller kravler i feil retning, og skikkelig fornøyde grynt og smattelyder når de spiser. Jeg begynner å se litt forskjell på dem også, heldigvis. Jeg har merket 6 av dem, de 2 siste er såpass lette å se at det ikke er nødvendig med merking. Merkelig nok har jeg merket de letteste bak og de tyngste i nakken. Det gjør det i hvert fall lett for meg å se hvem som er grådige på maten og hvem jeg må følge med. Alle sammen legger på seg i snitt mellom 5 og 7-8 prosent fra veiing til veiing - vi veier morgen og kveld inntil videre.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden