Sol's blogg

Dag 31 og 32

Noe skjer hele tiden. I går opplevde de skudd for første gang da de var ute - det er sånn det er når vi bor 1 km unna haglebanen og vinden sto mot oss. Valpene lurte litt med en gang hva smellene var, men det gikk fort over - de brydde seg overhodet ikke om skuddene. Kjempebra.

I dag har vi hatt besøk av Sol's bror Bill - han er vant til Fie og Sol - men da han så ut av bilen myldret det, det var 8 til der. Han lurte veldig, men er kjempesnill med valpene. Da har valpene truffet enda en hund foruten Sol og Fie. Både Sol og Fie oppdrar dem skikkelig - de lærer å høre på hundespråket og advarslene "the hard way" hører de ikke på hva mamma og mormor sier får de det med teskjeer. Så nå viser de veldig tydelig med hele seg at de har forstått hva som blir fortalt - heldigvis, vil Fie at de skal fjerne seg - så gjør de det etter å ha blitt fortalt på en pen måte - stikk.

Så var det på tide med en kloklipp igjen. Det må gjøres en gang i uka - idag ble stellet utvidet til å gjelde tannsjekk, øresjekk og magesjekk - dvs. da må de ligge litt på ryggen i ro også. Så nå er det en gjeng med slitne valper her. Røvern har også blitt sjekket ut igjen i dag.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden