Sol's blogg

ca. 5 uker - 35 dager

De siste dagene har vært aktive for både store og små. Nå har farten økt veldig på alle sammen. De liker seg ute og løper til alle kanter. Vi fant ut at nå må valpegrinda opp - de er under alle bilene hele tiden - ikke like morsomt å ligge på magen å forsøke å fiske frem valper som syns det er perfekt å ligge under bilen å gjemme seg. I dag gjorde vi alvor av de tankene og nå har valpene en perfekt uteplass - med gress under det store epletreet, med utsikt til hva som skjer og hvem som kommer. Den ble innviet med middagsmaten deres, og jeg holdt dem med selskap en stund inntil de falt til ro og lekte litt og la seg på matta jeg la ut til dem. De var ute ett par timer - jeg tror de koste seg i sola jeg. Sol er en bekymret mamma fortsatt - hun lå ved siden av valpegrinda hele tiden, hun holdt på å sovne flere ganger, men våknet da hodet falt ned på bakken. Hun ble glad da valpene ble tatt inn og hun også kunne gå inn og hvile. Jeg trodde hun ville la dem ligge der alene - men det gjorde hun ikke.

Ellers fikk de ormekur nr. 2 i går - og ingen av dem ble dårlige i magen av det. De er flinke og gjør fra seg ute. Jeg tar dem ut når de våkner og er jeg heldig klarer jeg å få dem ut i tide alle sammen. Men, selvfølgelig skjer det uhell inne ganske ofte - de er jo små enda. De kommer som kuler når jeg skal mate dem og blåser innkallingssignalet med fløyta - flinke valper det.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden