Sol's blogg

37, 38 og 39 dager

Det er mer og mer små hunder som løper rundt her nå. Aktivitetsnivået stiger også dag for dag. Nå prøver jeg å få lufta dem hver gang de har sovet, da får vi tisserunden ute, helt greit for meg det. De spiser 3 måltider ute og og det siste inne hver dag, det er veldig fint å gjøre dette ute, da er det mat, lek og undersøke verden som står på programmet. Jeg har begynt å gå litt på oversiden av huset, der har vi vi bakke oppover som de syns er kjempefin å løpe opp og ned. Det er også masse nytt å undersøke. De liker å gjemme seg i syrinbuskene - jeg ser bare det rører seg inni der. Det er stadig litt vanskeligere å holde orden på alle 8 ute - det er greit å få dem innenfor gjerdet innimellom.

På mandags kveld gikk katten ut, og det var siste gangen vi så den. Nå har valpene mistet en tålmodig venn som fant seg i alle påfunnene deres - katten er helt sikkert død, den var 16 år og hadde dårlige nyrer. Sol var veldig interessert i noen flekker ved valpegrinda og jeg har vel kommet til at reven tok katten der. Reven har også rappa 2 fuglevinger jeg hadde liggende på havebordet ved siden av valpegården. I dag har jeg endelig forhåndsregistrert valpene i NKK - så nå har de registreringsnummer alle sammen.

Jeg har testet alle sammen på fuglevinger og de blir spontant plukket opp, noen mer ivrigere enn andre - men alle sammen syns det er kjempespennende å få lov til å bære den. Ulempa er at de tar vingen og stormer under en av bilene - ikke lett å få tak i dem da.

Valpekassa har blitt byttet ut med et bur - nå kan de sove der om natta eller ellers når de vil det. Jeg tok ut valpekassa i går - og i dag har ikke Sol gikk valpene noe melk - og gjett om ikke hun er melkesprengt etterhvert - men det er sånn avvenningen fra henne er.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden