Sol's blogg

6 - 6 1/2 uke

En uke har gått siden jeg oppdaterte siden. Det har vært en veldig hektisk uke. Hyggelige besøk i helgen hvor valpene har fått masse kos av store og små. De er like glade lykkelige hele tiden - ikke redd for noe foreløpig heldigvis. Sol har den siste uka avvent valpene fra morsmelk, og som en følge av det har alle sammen fått diare og noen av dem oppkast i tillegg. Det gikk hardt utover en av dem, Marve, som måtte i hui og hast kjøres til Jeløya Dyreklinikk hvor han ble lagt inn på drypp over natta. Han var dehydrert og veldig slapp. Da jeg hentet ham onsdag formiddag var han kjempeglad for å komme tilbake til flokken sin, gjensynsgleden var stor mellom Sol og ham. Han mente selv at han hadde mista en dag med lek og moro med søsknene og resultatet var at han terroriserte alle sammen hele resten av dagen. Omtrent halvparten er dårlige nå med diare - men de er heldigvis ikke slappe - leken går for fullt allikevel. De får Zoolac og veterinærfor blandet med kokt ris og litt fiskeboller så maven skal ha lettere jobb, Det blir litt ekstra med flere valper med diare - så da går det utover oppdateringen av hjemmesiden + alt annet.

Jeg har brukt støvsugeren flere ganger og den har de et morsomt forhold til - skrekkblanda fryd. De sjekker den ut og løper rundt, hopper oppi senga til Sol, løper tilbake til støvsugeren og sånn holder vi på.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden