Sol's blogg

7 uker

Nå begynner det å bli veldig livlig her. Valpene krever litt mer for hver dag, og jeg forsøker å stimulere de best mulig uten å slite dem fullstendig ut. I går begynte vi å utvide "verden" dvs. vi gikk litt oppover i skogen bak huset - det var spennende å moro det. Så mye nye lukter og hindre som måtte forseres. Alle sammen stortrivdes ute på "tur". Vi stoppet på et lite flatfjell og der var det moro å utforske og løpe rundt. Sol og Fie passet på og holdt oppsyn med alle sammen. Vel hjemme igjen gikk Fie og la seg i sofaen - ja, hun får lov til det - og der ble valpene tydelig fortalt hvor grensen går. " advarsler og så klapret det i tenner, da satt de som tente lys under henne og kikket.

Mavene deres har blitt helt bra - men de får Zoolac i dag også, så får vi se hvordan det går. Appetitten er stor, og maten går ned på høykant. Innkallingssignalet fungerer helt supert, de kommer stormende når jeg blåser på dem - og jeg skal si det er vanskelig å gi godbit til 8 stykker som står og klatrer oppover beina mine, men det går det også. De kommer forholdsvis fort på stemmen også heldigvis.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden