Sol's blogg

7,5 uker

Vi har vært på biltur igjen - denne gangen med hele gjengen samtidig og uten Sol. Det gikk litt bedre nå, en var forsanger, men fikk ikke med seg så mange andre. Alt i alt en forholdsvis stille biltur. Jeg "varmer" opp til fredagens lengre kjøretur - til dyrlegen i Drøbak for helsesjekk, vaksinering og chipping. Pga. forrige ukes diare og oppkastsjau har jeg ikke tatt ormekur for 3.gang - det skulle vært gjort på lørdag, men det var for nære sjauen. Nå er det for nære vaksineringen til fredag så da får det holde med 2 ormekurer for de 4 som drar i helgen.

Ellers har vi vært på kombinert "jungeltur og kryssing av bekk" veldig spennende og moro for både meg og valpene. Jeg er så heldig å ha bekken på tomtegrensa så da var det bare å bushe bort til den - noe valpene syntes var utrolig spennende og utfordrende. Alle krysset bekken i fin stil, og fortsatte videre. Halvparten fant noen fuglefjær de tok med seg til meg - flinke valper det!

Vi har også hatt besøk av en kjempesnill engelsk setter - den var rar den, det var lang pels og flekker på den altså. Det har jo valpene aldri sett før, ny opplevelse det også.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden