Sol's blogg

8 uker og 2 dager

Nå har det skjedd masse - vi har kjørt mere bil noe som nå er ganske enkelt for dem. Fredag var vi i Drøbak hos veterinæren og fikk full overhaling, dvs. vaksine, chipp og valpeattest. De var så flinke alle sammen - først løp de rundt og hadde det gøy, fikk masse godbiter og så sovnet de rundt omkring på gulvet alle sammen. Det var en lett tur å ta selv med 8 stykker i bilen, og i fri dressur inne hos veterinæren. Han syntes de var alldeles herlige, vennlige, rolige og harmoniske alle sammen.

Lørdag var hjemreisedag for 3 stykker. Det er så vemodig å tenke at nå er de blitt 8 uker og klare for nye utfordringer - noe jeg også merker godt. Det var rimelig livlig inne de siste dagene med 8 løpende rundt i full lek og fulle av spillopper og påfunn. Søndag dro enda en, så nå er det 4 stykker igjen. Da forsvinner en etter en i løpet av drøye 2 uker fra nå. Jeg syns det er greit å ta en litt myk overgang jeg, fra 8 til 4 og så 3, 2 og til slutt bare Siv igjen.

Det har blitt endel roligere, og jeg kan faktisk ta meg litt av hver enkelt av dem - noe de både trenger og setter veldig pris på. Hylene fra de som blir igjen i innhegningen forteller hva de andre syns om forskjellsbehandlingen - selv om jeg tar ut alle, en for en.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden