Sol's blogg

8,5 uke

I dag bøttregner det og valpene er inne - for et sirkus! Jeg er veldig glad værmeldingen viser bedre fra i morgen. Men,jøje meg - jeg sitter og ler av sirkuset. De stormer frem og tilbake og haler og drar i en gammel raggsokk. Jeg trenger i hvert fall ikke TV - med den gjengen som har påtatt seg underholdningsansvaret i kveld. Sol forsøker fortvila å kontroll på banden - men lett er det ikke.

Vi var ute en tur i formiddag før det begynte å regne, og da lekte både Sol og Fie med valpene samtidig. Utrolig morsomt å se på. Jeg klarte til og med å få endel bilder. Men, jeg aner ikke hvem som var med i leken da.

Vi har hatt besøk av Ferdinand sine nye eiere, og han fikk lov til å prøve å gå litt i bånd. Han fikk på seg halsbånd og kobbel for første gang. Det gikk strålende - han lærte veldig fort å følge i kobbelet og å sette seg. Tror det var 4 eller 5. forsøket før han skjønte sitt. Flink gutt det.

Ellers er vi mye ute og har utforskning av det meste, alt fra små pinner til kongler til mose og stein. De begynner å bli veldig flinke til å stokke alle beina riktig også.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden