Sol's blogg

8,5 uker + 1 dag

I dag har skjedd litt av hvert. Det har vært endel trafikk med større biler og hengere som har blitt studert nøye. Mens vi studerte det klippet jeg klørne igjen - det trengs ca. 1 gang i uka, eller oftere.

I ettermiddag dro jeg på besøk til en bekjent og møtte 3 valper i forskjellig alder. Det var en 20 minutters biltur hver vei. Det ble stille i bilen etter drøye 5 minutter på vei til og på vei hjem var stille hele tiden. Flinke valper det tenker jeg.

Vel fremme var det å få kobbel på alle 4 - de har ikke akkurat gått med det hver dag. For to av dem var det andre gangen. Jeg tok en liten trening tidligere i dag med hver og en, satte på halsbånd og kobbel og så øvde vi oss litt med det her hjemme. Jeg visste jo at jeg skulle avgårde i kveld. Det gikk veldig bra, litt kaos må jeg jo regne med med 4 valper og 4 kobler - men det gikk egentlig utrolig bra. Tror ikke vi brukte mer enn 10 minutter på å forflytte oss 20 meter bort til de andre.

Der satt vi i ring, jeg med alle 4 og de andre med hver sin valp - det var 3 i tillegg til meg. Etterhvert roet alle 4 seg, og satt og kikket rundt, lekte litt i fanget mitt og til slutt sovnet de. Men, først fikk vi vist at sitt på kommando - det kan alle 4. Da alle sovnet bar jeg Svipp, Ferdinand og Gaisha tilbake til bilen og la dem i buret - Siv må få spesialbehandling siden jeg skal ha henne selv. Jeg må komme i gang med treningen av henne nå etter hvert. Siv satt igjen på plenen og så etter meg mens jeg la de andre i bilen, og hun la seg rolig ned i fanget og lå og kikket på alle de andre mens de gjorde forskjellige valpeøvelser. Etter en stund dro jeg, før de andre var ferdige. Jeg ville ikke la resten av gjengen ligge i buret for lenge. Hjemturen var like stille som bortturen. Da tror jeg bilkjøring etterhvert vil gå veldig bra med alle sammen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden