Sol's blogg

Nesten 9 uker

Idag har vi også hatt litt av hvert vi har gjort. Etter regnet for ett par dager siden våget vi oss bort til bekken - der var det rennende vann. Det var ganske spennende, men ingen hadde noen betenkelighete på å krysse bekken. Det er stor hjelp at Sol går foran og viser vei, det Sol gjør - det gjør valpene også.

Vi har også hatt ett par ufrivillige lydopplevelser. Stort sett har jeg vært tilstede og klar over hva som har vært i vente og dermed også kunnet avlede valpenes oppmerksomhet bort fra det de eventuelt kunne reagere på. Men, Forsvaret sendte meg ingen advarsel om jagerflyene over her i formiddag. Jeg var ute med Sol og Fie og fikk litt hetta. Da jeg kom tilbake var rapporten "de brydde seg ikke i hele tatt". Puuh, tenkte jeg. Senere i dag fikk jeg heller ingen varsel fra Redningssentralen om Sea King helikopteret som fløy veldig lavt over her, tror ikke det var noe særlig mer enn 150 meter over bakken - det virket i hvert fall kjempelavt, da hadde jeg akkurat vært i butikken og sto ute ved bilen - og kunne observere at valpene så opp på helikopteret, men lå dønn rolig og så etter det - ikke noe problem altså - men stor spenning hos meg. Jeg har forsøkt å venne de til all verdens lyder og underlag, men det er tydeligvis ikke alt jeg er herre. Ellers bruker jeg noen flere bilder fra igår tatt av Sarita Winsevik.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden