Sol's blogg

9,5 uke

Hipp Hipp Hurra for Sol - hun har bursdag i dag, 4. juli og fyller 5 år!

I natt var det siste natt med gjengen for Svipp, og nå har 3 blitt til 2. De siste dagene, fra Gaisa ble hentet har Siv, Svipp og Ferdinand fått mat i egne fat. Jeg klarte akkurat å dirigere 3 stykker til hvert sitt fat. Resultatet av det er at Ferdinand og Svipp kanskje har blitt litt tynnere, og Siv har lagt seg ut en ørliten tanke. Alle tre har trengt akkurat den biten.

Klør klippes fortsatt en gang i uka. I dag har vi gått en "tur". Det var så dårlig vær på morgenen og formiddagen at valpene bare sturet ute. Da var løsningen å rusle sakte oppover en liten tur - det hjalp, plutselig var de med meg - og syntes det var litt spennende også.

Nå er det bare Ferdinand og Siv igjen, så det skal bli litt rart med bare to stykker igjen. Men, også godt - jeg ser de trenger mer begge to, de trenger litt hjernetrim. I morgen er planen å legge et lite spor for hver av dem. Da får de i hvert fall brukt hodene litt. Et godbitsøk skal vi også få til tenker jeg, der legger jeg inn nærsøksignalet så lærer de hva det fløytesignalet betyr. Jeg har gjort det når alle valpene har vært i innhegningen og hatt godbitsøk, så helt nytt signal er det ikke for dem.

Støvsugeren har blitt testet jevnt og trutt, senest i dag. Den er ikke noe skummel - tvert i mot, den kan lekes med mener valpene. På det lille bildet er det Ferdinand i front, Svipp i midten og Siv bakerst.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden