Sol's blogg

Valpene 10 uker+

De siste dagene har Siv og Ferdinand vært her alene,og da har de også blitt helt integrert i familien. De er med på det daglige livet inne og ute. Jeg tror de synes det er helt ok. Jeg har kjøpt et plaskebasseng for at de skal kunne kjøle seg litt ned, det har jo plutselig blitt ganske varmt. De går uti - plaskingen lar tydeligvis vente på seg.

Nå har jeg endelig fått ryddet bort støvsugeren også, den har jo bodd i stua i 6 uker for å venne valpene til støvsuger og bråket fra den. Det er helt ok for meg å få den ut, stua er liten nok som den er uten støvsuger der. Jeg tror alle valpene har blitt ganske så lydsikre for å si det sånn. Siv og Ferdinand begynner å bli flinke til å gå ut for å gjøre fra seg. Renslighetstreningen er pågående og dammene inne blir færre og færre.

I dag har jeg gått kombinert blod og pølsespor med begge to. Det var spennende og gøy det! Sporet har blitt sjekket opp mer enn en gang etter vi gikk det - kunne jo hende det gror pølsebiter der tenker begge to, men spesielt Ferdinand - han er endel mer matglad enn Siv. I dag dro onkel Bill, så nå er det kun 4 stykker her - det begynner å bli nesten "tomt" jo. Jeg tror Fie og Sol syns det er helt ok at det er en mindre her, jo flere det er jo mindre oppmerksomhet får jo hver av dem - det må bare bli sånn.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden