Sol's blogg

Valper 10,5 uker

I går var siste dagen for Ferdinand hos oss. Han ble hentet utpå kveldingen. Dagen ble benyttet til kos og lek. Jeg la et blod/godbitspor til Siv og Ferdinand. Begge to synes det er kjempegøy og spennende med spor. Da får de virkelig utviklet luktesansen og nøyaktighet i nesebruk. Det er en fordel med tanke på videre jakttrening - det er mange jaktlabber som løser oppgaven de får med beina og ikke nesa. Dvs. de løper og løper til de plutselig tilfeldigvis snubler over dummien. Det er mye bedre å lære seg å bruke vinden og ferten som da dukker opp - for så å følge den til "byttet". Det ble veldig mye lek hele dagen, nesten som om de visste at det var siste dagen her for Ferdinand.

Så vemodig det var da han dro - tårene kom etterpå. Nå er det slutt på en epoke, dvs. mange valper og starten på en ny, nemlig Siv. Det skal bli moro å begynne med en ny valp igjen. Så kan jeg jo forsøke å gjøre litt færre feil denne gangen også.

I dag virker det nesten som om Siv sturer litt - jeg tror hun savner Ferdinand. Hun har spist og sovet hele morgenen - noe som ikke har vært rutine tidligere. Men, vi er heldige i dag da - Marve kommer på besøk. Det tror jeg blir veldig moro, for oss alle både to og firbeinte - i hvert fall den lille firbeinte og den eldste firbeinte, Sol syns hun har gjort nok for valpene.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden