Silje og Effies blogg

Silje´s blogg

nå er tiden inne for litt oppdateringer frem mot valpefødsel. De siste par ukene har Silje vært ganske vanskelig i matveien, det er tydelig at hun er preget av drektigheten. Heldigvis snudde det litt i går og hun spiste maten med litt mer appetitt. Idag har hun spist frokost for første gang på 2 uker, hurra. Da vi tok ultralyd på tirsdag veide jeg henne, og hun har gått ned en drøy halvkilo siden 10. Dagen i løpetiden, dvs. For 5 uker siden i morgen. Tydelig hun halvspist dårlig ja, men med finskjært rått rådyrkjøtt blandet blandet med tørrfôr, vann og litt surmelk har i hvert fall middagen sklidd ned, om ikke på høykant så i hvert fall har hun spist det. Forhåpentligvis går vi bedre tider i møte nå, hun trenger mye mat fremover.

 

Ute merker jeg ingenting til drektigheten, hun koser seg i snøen. Sjekker hvilke dyrs om har beitet i løpet av natten og er akkurat som hun pleier. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden