Silje og Effies blogg

Tur og jobb 16.2.

etter noen stille dager dro det Seg på i går. Først en lang tur i skogen i ett par timer hvor det ble snust og sjekket ut både reveåte og diverse spor.

På ettermiddagen måtte vi ut sammen med en kollega og lete etter et halt rådyr. Da var det bare å ta på trugene og gå avgårde. Vi hadde en plan som gikk ut på å Gå inn fra hver vår kant og gå mot hverandre som en slags knipetangøvelse. Det er mye snø i skogen og enda mye mer på åpne områder. Når vi leter på den måten er hundene løse og går og sjekker spor som de pleier, så tolker jeg hvor ferske de er ut fra intensiteten de har. Det virket ganske dødt selv om det var masse spor, men ingen helt ferske. Det er også vanskelig å komme innpå dyr når det bråker så mye når jeg går - høres ut som vi går på potetgull. Vi møttes i kanten på et hogstfelt og ingen av oss hadde hatt kontakt med dyr i hele tatt. Men det var en fin tur da. 

Har lagt ut bilder under ettersøk/jakt 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden