Silje og Effies blogg

Tur med trening

de siste dagene har både Silje og Sol vist at de syns det er kjedelig å gå tur. Det er ingen andre som går der vi går så det er lite som skjer med lukter. Et og annet rådyr og elg har krysset stiene våre, men det er ikke noe nytt liksom. For å endre litt på det tok jeg med et par små dummier, 85 gr - de minste som er å få og som passer supert i lomma. Da blir det ikke noe ekstra å bære på. Når jeg trener vanligvis bruker jeg dummivest og har med ca. 16 dummier og det veier litt. 

Jeg gikk et stykke og slapp ned dummiene fortsatte videre og stoppet etter ca. 20 meter og sendte tilbake. Jeg vekslet mellom dette og kaste markeringer på drøyt halve turen. Både Silje og Sol var veldig glade for å få gjort litt. Vi fortsatte med dette store deler av turen, og vekslet mellom å sende tilbake (dirigering) og å kaste (markering) dummien ut til en av sidene. Nå synes det godt på Silje at hun har kommet et stykke ut i drektigheten, hun er tjukk å se på. Det var to veldig fornøyde hunder da vi kom hjem. Har lagt ut bilder under trening, der syns maven godt der også - tok opp en filmsnutt, som ble opp ned skal forsøke å snu og legge den ut.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden