Silje og Effies blogg

Nå skjer det ting

i dag så vi for første gang valper som sparker i maven til Silje. Det er utrolig spennende å sitte og se på maven som lever. Det er spesielt ett punkt hvor sparkene er kraftige, så da blir det spennende å se om en skiller seg ut når de kommer. Plutselig er ikke fødselen så langt unna, det er jo bare 2 uker til. Jeg merker det litt ute også nå hun går like mye bak meg som foran, vanligvis er hun bare foran. Da roer jeg ned treningen etterhvert også, nå blir det i hennes tempo.

I går var vi på våre vanlige turer og møtte på kjentelg 100 meter fra huset begge turene, det var først elgku med kalv, og deretter denne elgkuas mor. Den eldste kua er ekstremt trygg på seg selv, og er ikke til å bølle med. Hun lar seg ikke vippe av pinnen av verken folk eller hunder. Godt vi kjenner henne og vet at det gjelder å forholde seg rolig. Alle elgene er nærmere enn 15 meter, og den eldste var vel 6-7 meter unna oss. Jeg var ikke helt komfortabel med det, men vi sto i ro og da grynter hun og lunta foran oss vekk.

jeg har nå opprettet en gruppe på Facebook som heter Pibiz kennel - der vil jeg legge ut filmer, bilder osv. I tillegg til det jeg legger ut her.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden