Silje og Effies blogg

Ut på tur

I dag fikk Silje bestemme hvor vi skulle gå. Jeg hadde tenkt en av de faste rundene våre, men da gikk hun bare bak meg og hang med geipen, tydelig det var kjedelig. Jeg gikk av stien og bare gikk rundt omkring og silje ble så fornøyd. Da travet hun foran meg og til sidene - tydelig det er lenge siden vi har gått der.

silje er morsom også,ute når vi gjør noe hun syns er gøy eller spennende merker jeg ingenting til at hun er drektig. Inne derimot, da er det stønning og litt klaging med bebreidende blikk på meg. Den gjengen hun bærer på er nok ikke lett, og de sparker og vrir seg, det ser vi tydelig. Jeg har filmet litt av bevegelsene til valpene og de filmsnuttene ligger på facebooksiden. Hun er sulten som en ulv nå, jeg som er vant til at hun er kresen og slett ikke alltid vil ha mat, jeg er nesten i sjokk - hun tilogmed tigger litt, noe hun sjeldent gjør ellers siden hun ikke er så matglad at det gjør noe.

nå er det bare 9 dager igjen til termindatoen - så nå nærmer det seg med stormskritt. Har lagt ut litt bilder på februarbilder.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden