Silje og Effies blogg

1 uke igjen

I dag´ er det en uke igjen til termin. Valpene beveger seg hele tiden når silje ligger i ro, når jeg holder hånden på maven kjenner jeg omtrent et fotballag der inne, det sparker og beveger seg nesten hele tiden. Hun har også begynt å produsere melk nå, så kroppen hennes forbereder seg til fødsel det er helt tydelig. I går tok jeg tempen på henne, og kommer til å gjøre det daglig fremover. Da får jeg en pekepinn på når det virkelig er noe på gang.

idag har vi gått en fin tur utenfor stier, da er Silje og Sol i sine ess. Det finnes spor som må følges litt, og sjekkes ut hvilke dyr som har vært der. Grevlingen har også begynt å ta små turer ut av hiet har jeg sett, så det må også sjekkes ut. Silje finner ofte noe på tur, i dag var det en hodeskalle fra geit eller villsau eller noe sånt. En skalle med hornutvekst er ikke fra vilt i hvert fall, vit har gevir som felles en gang i året. Turene har blitt litt kortere, men mer spennende tydeligvis. 

Silje spiser mer enn dobbelt av sin vanlige dagsrasjon, og får også rått kjøtt i tillegg - jeg har alltid rådyr- og elgkjøtt fra påkjørsler, og det blir flott hundemat. Har lagt Ut noen bilder på tur feb/m.

vi er også på Instagram #Pibizkennel#

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden