Silje og Effies blogg

Fødsel og de første dagene

lørdag 9. Mars skjønte vi at noe var i gjære, Silje spiste litt dårligere og temperaturen sank. Søndag var temperaturen enda lavere og nå gikk hun fra maten. Ikke snakk om at hun skulle spise noe, hun ville ikke gå så lang tur heller.

klokken 21.20 kom første valp - en hann. Så fortsatte det å komme en valp i halvtimen i snitt, med en innlagt pause, klokken 2.29 kom siste valpen. Silje var veldig flink, hun trengte litt hjelp med den første, men så fikset hun alt selv etter det. Vi var slitne alle sammen etter denne sene kvelden.

mandag håpet jeg at hun ville spise, men neida hun var tilbake i sin vante »vil ikke ha mat» greie. Jeg håndmatet med Norwegians polar (kokt kjøtt med mineraler og vitaminer) det gikk til nød ned, men vann Ikke snakk om. Valpene jobbet som helter for å få i gang melkeproduksjonen og finne ut av at de plutselig er ute av mammas mave.

tirsdag drakk hun vann for første gangvpå 2cdøgn- puhh. spiste litt mer mat, tørrfôr knadd inn i kjøttmaten. Utover tirsdag kom melkeproduksjonen mer igang og da kom sulten litt også. Onsdag spiste hun alt, men må serveres i valpekassa. Når hun må ut løper hun mellom døra og valpene, ikke lett å gå fra nei. 

I dag torsdag er melkeproduksjonen kommet ordentlig i gang og alle valpene spiser godt og har lagt bra på seg. I dag gikk Silje litt lengre fra huset, tydelig at hun også mener at valpene etterhvert klarer seg.

nå Går vi spennende og koselige dager i møte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden