Silje og Effies blogg

Valpenes første dager

Valpene gjør 3 ting, spiser, sover og klager sin nød når de går seg bort i valpekassa eller melka ikke kommer fort nok. Det siste er det de grådigste som gjør mest, ett par av dem er ganske høylytte o glagingen. Morsomt å følge med dem etterhvert ettersom de forskjellige personlighetene kommer frem. 

Pigmenten på tredeputene og snuta begynner å komme nå, skifter fra rosa til svart. Jeg ser forskjell på noen av dem, men merker de fleste. Tre av dem er eksperter i å få av seg tråden jeg har merket med, men heldigvis vet jeg hvem det er.

Silje vil fortsatt ikke gå noe særlig hjemmefra, det blir sånn omtrent 100 meter hver vei - og da snur hun uansett. I dag gikk hun faktisk og drakk av vannskålen inne her, hadde vært greit om hun fortsetter med det. Det er litt klønete for meg å måtte kle på støvler og yttertøy hver gang hun er tørst, særlig om kvelden, da må jeg ha lykt tillegg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden