Silje og Effies blogg

1 uke i dag

I dag er det en uke siden valpene ble født. Det har vært en uke bestående av å få Siljes melkeproduksjon i gang, og se at alle valpene har operativsystemet opp og gå. Begge deler har gått veldig bra, nå produserer Silje melk så det suser, og valpene øker vekta med nesten 10% PR. Dag. Jeg sover sammen med Silje og valpene fortsatt, og kommer til å gjøre det fremover en liten stund, for å være sikker på at alt er bra med stor og alle de små.

I dag ville faktisk Silje gå ikke bare en tur, men to turer. Helt tydelig at hun er av den oppfatning at valpene kan klare seg uten henne en liten stund. Det er bra, hun vil gjerne leke og få hodet over på noe annet enn valper, så etterhvert kommer det nok til å bli med en dummi eller to på tur. Ellers har alle valpene fått nye tråder, merking altså. Rød, rosa og hvit er tispene - rosa er ekspert på å få av merkebåndet. Grønn, mørk grønn, gul og blå, samt hvitt bles i panna er alle gutta, her er det blå og grønn som er ekspertene på å få av merkene. Vi vet allikevel hvem som er hvem da vi veier morgen og kveld fast, og fører statistikk på vektøkningen til alle sammen.

ellers er det stille dager, Sol har fortsatt ikke fått lov til å komme nærmere enn 1,5 meter fra valpene. Hun er veldig nysgjerrig da hun er fullt klar over at det er valper her, hun både lukter og hører dem veldig godt. Det går allikevel veldig fint, Silje har ingen ting i mot at Sol er i stua sammen med oss, vi er jo der alle sammen, Sol må bare holde litt avstand og det har hun skjønt. Sol er litt lur da, hun lister seg bak oss og titter, oppdager Silje det blir Sol enten stirret bort, og flytter hun seg ikke da kommer det en lav rumling - da går Sol unna ja, oftest er det jeg som oppdager Sol og bare peker og da går hun unna.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden