Silje og Effies blogg

Ligner litt mer på små hunder

Valpene er 10 dager og har begynt å prøve å sette bena under seg. Det er slett ingen lett øvelse nå en har 4 bein å Stokke. De reiser seg prøver å gå og triller rundt, gang på gang. De ligger sammen i en haug hvis de syns det er litt kjølig og er det varmt ligger de mer spredd, det fjør det ganske greit å regulere varmen inne. De spiser og vokser Noe veldig, nå er det ikke lenge før de har doblet vekta.

Silje er litt lengre fra valpene for hver dag. Nå ligger hun litt utenfor kassa og sover. Hun dpiser mengder av mat for å se det pent - det går 2 liter tørrfôr daglig + ekstra tillegg Av forskjellig kjøtt, vom&hundemat osv. Hun er litt sleip også, har skjønt at hun får ekstra dersom hun står og henger på maten, eller går fra. Jeg gir jo noe godt i tillegg da, hun må spise mye og jeg vet hun godt kan finne på å la være å spise. Dette utnytter hun fullt ut, det blir brutalt om noen uker når valpene er avvent og hun ikke får så mye godt i tillegg. Vi går litt lengre turer for hver dag, og hun blir veldig glad når hun ser jeg har med dummier, da er det full gass -jeg må passe på henne så hun ikke tar helt av.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden