Silje og Effies blogg

3 uker

den siste uka har det skjedd mye med valpene. Nå kan de se, de hører selv om de ikke lokaliserer lyden enda og de leker mer og mer for hver dag. De begynner å oppdage hverandre også på en annen måte. Når de hører vi kommer titter de over kanten på kassa. De har mange lyder også, de knurrer, bjeffer, grynter, piper og klager. Nå veier de fra snaut 1,4 kg og til drøyt 1,5 kg.

Uka som kommer fortsetter de å utvikle seg i rasende fart. Da kommer tennene, alle synålene som vi kommer til å kjenne veldig godt fremover - vet ikke helt om jeg gleder meg så veldig til det. Da henger de i buksebeina hele tiden. De skal begynne å få fast føde, jeg begynner med bittelitt i dag og så blir det litt mer fremover. Da blir rutinen den første tiden at de dier Silje først og spiser fast føde når det er tomt for melk.

Silje har hatt veldig ømme spener en periode så hun har ikke orket å være så mye hos valpene, jeg har smurt dem med spenol etter hver eneste gang hun har matet - omtrent annen hver time døgnet rundt, men heldigvis nå ser det ut til at det har rettet seg. Hun koser seg lenge med valpene hver gang de får mat. Da er det først mat og så steller hun og leker med dem til de mer eller mindre sovner. Og i dag har hun ikke lagt seg påcrygg når jeg har spurt henne om jeg skal smøre - hun har bare gått og lagt seg et annet sted, så det er tydelig vi er over den kneika, noe jeg er veldig glad for. Legger ut endel bilder fra denne uka.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden