Silje og Effies blogg

4 uker

forrige uke skjedde det mye med valpene. De har lært å gå mye bedre, ser og hører mye bedre. De er morsomme, stable beina er ikke lett, de klatrer triller over ende, løper og snubler overende😊 de vokser i et helt utrolig tempo, nå veier alle over 2 kg. Vi sluttet å veie morgen kveld i går. Onsdag fikk de markkur, så nå er det ny markkur neste uke. I går på 4 ukers dagen tok vi de med ut for første gang, jeg synes de var utrolig flinke, halene sto rett til værs selv om de aldri hadde vært ute før. De luktet og gikk rundt og lurte på hvor i all verden de var. Blå er jo litt for seg selv, selvstendig og med egne meninger så langt jeg kan se. Han forsøkte å holde følge med Silje da hun løp etter blader, det er vel noe av drt morsomste hun vet, tørre blader som blåser rundt i vinden. Silje først og Blå gjorde hederlige forsøk på å holde følge😊 de andre oppfattet ikke hva som skjedde. 

Vi hadde koselig besøk hele helgen av datter og barnebarn så valpene fikk en stor dose med barn. De hadde stor glede av hverandre, både barn og valper. Vi fikk også tatt fine hodebilder av alle - trodde vi, men svart ble glemt.

Denne uka blir det mye besøk til valpene, vi gleder oss til det. Planen er å være litt lengre ute for hver dag, det er moro å være ute. Dessuten, så lærer de å gjøre fra seg ute også, jeg skal begynne å mate ute om ikke lenge, de må bare bli tryggere ute først. Jeg har begynt med innlæring av innkalling, ganske morsomt - de har skjønt signalet, men klarer ikke å oppfatte hvor jeg er, så jeg må hjelpe til da. Jeg blåser og de får mat, pavlov´s lov fungerer supert den.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden