Dagene til Sol, Silje og Fie

Siv's første dag som alenevalp hos oss og besøk av Marve

Jeg tror Siv savner Ferdinand. Hun er vant til å ha lekekameraten sin rundt seg hele tiden, og nå plutselig er han borte. Nå er det bare Sol og Fie igjen. Siv syns ikke det samme farten i dem som i broren sin, jeg skjønner det da.

Heldigvis for Siv ville Marie gjerne ta med Marve og komme innom for litt lek og moro. Det var morsomt å se dem sammen igjen. Er i tvil om de husket hverandre, men det tok ikke lange tiden før leken gikk for fullt. De holdt på hele tiden ett par timer - og så senket roen seg over dem. Vi kunne til og med ta fine bilder av dem - slett ikke værst. Det var kjempekoselig å se igjen Marve - han har vokst masse siden han dro. Han er også den rolige, trygge lille valpen enda. Alt er greit liksom, sånn er jo Siv også.

Etter Marve hadde dratt var det Fie og Sol sin tur. Da tok jeg med ett par dummier Siv i sekken og gikk 10 minutter inn til badevannet vårt. Siv syntes det var rare greier med vann. Hun er slett ikke sikker på om det er så lurt å gå uti det enda. Vasse ja det går, men å hive seg ut for å svømme - nei, hun gjorde ikke det, men lurte veldig på hva det var for noe ja.

Det har vært en veldig varm dag, så på kvelden fant vi ut at vi måtte lufte bilen litt også. Hva var vel mer naturlig enn å ta med Siv. Hun tok det på strak labb, kjøre cabriolet med V8 som buldret, helt greit. Hun satt og kikket opp på trærne som passerte henne.

Vi parkerte på brygga og ruslet bortover til stranda, med innlagte gjess og ender. Stranda hadde ikke Siv sett eller luktet før, det var spennende. Det samme var de digre fuglene som fløt rundt på vannet.

På vei tilbake gikk vi innom flytebrygga til marinaen og det var heller ikke noe problem å gå på den. Jeg syns det er ubehagelig å gå der, men Siv syns det var helt greit hun. Det var en veldig sliten valp som kom hjem etter den turen.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden