Dagene til Sol, Silje og Fie

Tekst

Vi har vært en liten tur på Hvaler igjen, og Siv svømte uten å mene det tror jeg. Ballen hun skulle ta flyttet på seg hele tiden og også litt utover. Hun la på svøm og svømte etter den en liten stund før hun plutselig oppdaget at hun ikke hadde fast grunn under føttene. Ganske morsomt egentlig, hun så ganske forskrekka ut da hun kom opp. Men, ikke mer enn at hun gjorde det samme en gang til seinere på dagen. Det rare er at hun ikke har noen problemer med å ha hodet under vann, det går så bra.

Jeg hadde også en suveren trening av alle tre. Jeg la ut noen dirigeringer, og så jobba med Siv før Sol og Fie skulle få hente dirigeringene. Siv fikk prøve seg på utgangsstilling fot, Jeg flytter meg inntil Siv når hun sitter og belønner og sier fot. Tanken er at gjøres det mange nok ganger vil hun følge etter når jeg forflytter meg, og det har hun begynt å gjøre nå. Så forståelsen for fotkommandoen begynner å komme etterhvert. Deretter var det matskål med pølser til høyre og venstre, samt ut fremover. Hun fikk også hente en fuglevinge.

Etter Siv var ferdig var det Sol og Fie sin tur. Nå er Siv såpass flink til å forholde seg passiv at det går greit å jobbe litt med Sol og Fie. Jeg har Siv enten sitte ved siden av meg, eller så lar jeg henne rusle litt rundt. Siv er ikke med hver gang jeg trener, men en gang i blant er hun med - rett og slett for å lære at jeg også driver med Fie og Sol - hun må lære at hun ikke alltid er midtpunkt for meg. Disse treningene er veldig korte.-

Vi hadde også et kjempekoselig valpetreff på søndag hvor Marve, Era og Svipp kom. Denne gangen var det litt lek før vi trente på noen forskjellige momenter som er greit å ha med seg. Sitt og bli, finne riktig utgangsstilling og belønne det. Vi forsøkte med matskål og armsignal til høyre og venstre og ut. Jeg hadde også tatt ut ei and som jeg putta i en nylonstrømpe for å holde den litt mer samla. Svipp og Marve henta anda som om de aldri har gjort noe annet - supert. Era og Siv var litt "damer" og måtte lukte og tenke litt før anda kom inn. Men, de hentet den uten problemer de også. Denne gangen glemte jeg helt å ta bilde dessverre.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden