Dagene til Sol, Silje og Fie

Daglige svømmeturer

Stort sett går vi forbi flere vann hver dag. Da er det fristende nå før det blir for kaldt i vannet og befeste svømmingen for Siv. Hun er fortsatt litt forsiktig når hun går uti, men det tror jeg kommer av alderen. Hun er jo ikke mer enn akkurat 4 måneder enda - og har lov til å være forsiktig da. Dessuten, det er greit å ha en hund som går litt forsiktig uti, og ikke bare kaster seg ut uansett hvor og når. En vet andri hva som skjuler seg under vannskorpa. Jeg har en gang opplevd at Fie stupte ut,og i det hun er i lufta ser jeg en råtten trestamme som står rett opp og så vidt er nær vannskorpa. Jeg hadde noen grusomme tanker før hun landa akkurat forbi stammen. Etter det har jeg alltid sjekka så godt jeg kan før jeg lar dem hoppe uti. Det er greit å ikke ha fullstendig vanngale og ukontrollerbare hunder da. Det holder for meg at de gjør den jobben de blir satt til.

Siv henter dummy i vannet 2-3 ganger før vi gir oss. Jeg bryr meg overhodet ikke om avlevering, men er veldig glad hun løper et stykke inn på land før hun stopper og rister seg. I konkurranser er det ikke lov for hunden å riste seg før den har avlevert. Det er en jobb jeg tar til neste år.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden