Dagene til Sol, Silje og Fie

Vi har gjort noe vi ikke kan.

Lørdag 26. oktober sto vi opp kl. 05.00 for å dra til Langesund på ekstriør utstilling. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre det - men ikke turt, jeg har tenkt at vi ikke har sjans på å få gul sløyfe som vi trenger for å få viltsporchampionatet. Men, den som intet våger - intet vinner. Jeg meldte på hele gjengen, Sol i bruksklasse, Fie i veteranklasse og Siv på valpeshowx2.

Det gikk over all forventning, Fie fikk gul sløyfe "Good" som bedømmelsen heter. Sol fikk også gul sløyfe og "Good". dermed er både Fie og Sol et skritt nærmere Championatet. Vi mangler bare en gul sløyfe til på begge to. Hipp Hurra. Siv gjorde det også veldig bra - hun ble BIM på det første valpeshowet - dvs. hun slo en eldre tispevalp, men ble slått av hannhund som ble BIR. BIM står for "Best i Motsatt Kjønn". Vi får leve på den en stund for det er første og siste gangen vi får det på utstilling. I det andre valpeshowet hadde vi sterkere konkurranse og ble slått av 2 mye tyngre, kortbeinte og små valper. De så nesten ut som dverger. Siv hadde alt for lange bein,og alt for mye muskler og var alt for tynn - vi kan jo kjenne ribbeina. Da er også neste utstilling booket - vi skal stille i ekstriør på Dogs4All på Lillestrøm, der skal Sol og jeg også være med på en oppvisning i Retrievere på jakt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden