Dagene til Sol, Silje og Fie

Vi trener jevnt og trutt

Dagene går og vi har brukt endel tid på å trene inne. Da er det hold fast dummien, avlevere på kommando og også sitt og bli med dummy i munnen uten å slippe før jeg kaller inn. Dette har gått veldig bra inne etterhvert. For ett par dager siden tenkte jeg at tiden var inne for å teste dette ute også. Det gikk strålende i første og eneste forsøk. Vi ga oss da, det gjelder å gi seg når en er på topp. Før vi gjorde dette hadde vi trent på godbit i matfat ut, og bakover samt til høyre og venstre. Jeg gjør dette ved å late som om jeg legger i to av fatene mens det tredje der er det godbit. Dette har også gått veldig bra.

På Siv og søsknenes 7 måneders dag gjorde jeg den samme øvelsen. Mens Siv satt med dummien mistet hun brått fokusen på meg og stirret intenst innover i skogen bak låven vår. Jeg så også men kunne ikke se noe - men til gjengjeld hørte jeg etterhvert det Siv hadde hørt forlengst. Det var tunge fotsteg bak låven, etterhvert hørtes klauver på fjellrabbene også - ikke tvil om at det var elgen som rusla forbi oss, 30-40 meter unna. Siv satt fortsatt med dummien i munnen og lyttet intenst på fotstegene vi hørte, ikke slapp hun dummien og ikke reiste hun seg - jeg kalte henne inn og hun kom og avleverte som om det er helt normalt at det går elg rundt oss mens vi trener. Jeg fikk et glimt av elgen på oversiden av låven da den rusla videre. Jeg ble mektig imponert over den vesle frøkna da - hun beviste det jeg har sett gang på gang - hun lar seg ikke vippe av pinnen. For henne er tydeligvis alt normalt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden