Dagene til Sol, Silje og Fie

Hurra, Siv har tatt Kvalifiseringsprøver

Det er ikke bare Sol som har vært frempå med forlabbene sine. Siv har også vært flink. Søndag 8. desember i et forrykende snøvær og vind hadde vi trening med 3 andre valper. Siv er desidert den yngste, det er en på drøye 8 måneder og 2 på ca. 10 måneder også Siv da, som var 7 måneder og noen dager da vi stilte til prøven. Siv har aldri sett snø før, så bare det var en stor utfordring for oss - hva i all verden var alt det hvite kalde som kom ned og la seg på bakken. 

Kvalifiseringsprøven må bestås før en får lov til å stille på jaktprøve. Den består av noen få momenter som hunden må klare. Det er først 50 meter med en 90 graders vending i kobbel hvor koblet skal være slakt, så er det 50 meter med fri ved foten hvor hunden greit skal følge fører. Neste øvelse er sitt og bli hvor fører fjerner seg 50 meter unna. Så er det innkalling fra sitten. Neste moment er markering og henting med avlevering. Til slutt er det skuddtest. Alt dette gjorde Siv tilfredsstillende og fikk da også Godkjent. Hurra,hun er veldig ung så det var moro å få til.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden