Dagene til Sol, Silje og Fie

Spor

Når vi er så heldige at vinteren er satt på vent og det er mildt ute, er det ypperlig å trene spor. Siv fikk sitt første lange og døgngamle spor. Det gikk over all forventning. Vi har jo tidligere fått uttalelsen bl.a. "en Ferrari av en hund med stor intensitet og konsentrasjon", og det viste hun til fulle i dette sporet. Det gikk i skog, over jorde, våtområde og krysset en liten traktorvei - alle disse terrengskiftene taklet hun med glans og fant sporslutten lett. 

Sol fikk også et døgn gammelt spor av god lenge ca. 650 meter som hun gikk veldig bra helt til 50 meter fra sporslutt, der hadde det nok vært noe mer spennende å følge så hun rotet litt før hun tok opp igjen sporet og kom til mål, men hun ble slått av Siv i dag.

Fie fikk et 48 timer gammelt spor, det var ikke så langt - jeg la det til Siv og det var vel rundt 350 meter. Dette var passende alder på spor for Fie,jeg slapp å bruke hælene som brems gjennom hele sporet - hun satte ned farten selv og gikk klokkereint hele sporet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden