Dagene til Sol, Silje og Fie

litt av hvert

Det har skjedd litt siden jeg oppdaterte sist. Sol og jeg har vært på kurs. Det er alltid både nyttig og lærerikt for oss. Jeg har vel falt litt tilbake i gamle synder - dvs. lar Sol gå når hun vil og ikke når jeg vil - så det har vi jobba intenst med siden da.

"E"kullet fylte 1 år den 27. april. Som tiden har gått - det har vært et begivenhetsfylt år - på godt og vondt. Hipp Hurra og gratulerer med dagen til Marve, Ronaldo, Svipp, Ferdinand, Era, Ronja og Gaisa.

Vi har også stilt på årets første og siste sporprøve for vår del - det kunne vel gått bedre. Sol fant ferske elgspor og fulgte heller det enn sitt eget spor og Fie fant fugl og fulgte det - så da ble det slutt på moroa - muttern stoppa begge to. Jeg var også sporlegger og hadde lagt 2 spor dagen før. Der lykkes jeg til de grader, jeg la både vinnersporet og 3. vinnersporet. slett ikke værst. Samtidig spurte jeg Østfoldavdelingen pent om jeg kunne få en championatrosett - det har jeg ikke fått fra før - og det fikk jeg, tusen takk.

Nå står en ny kurshelg for døren, i morgen tidlig drar jeg tilbake til Odals Værk og kurs der - gleder meg veldig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden