Dagene til Sol, Silje og Fie

Utstilling

Fie og jeg har vært på utstilling. Jeg bestemte meg tidligere for å gjøre et siste forsøk på utstilling med Fie, i håp om å kunne få tittelen N.V.CH på henne. Hun fortjener denne tittelen mer enn noen. Jeg meldte på utstilling på Skarnes sammen med en gjeng andre med jaktlabber. Vi dro alle for å få en gul sløyfe, dvs. Good på utstillingsspråket. Fie gjorde rent bord i sin klasse, dvs. Exellent, 1 konk. klasse og beste veteran. Hun ble da BIR og BIS 3 Veteran. (BIR er forkortelse for Best i Rasen og BIS er forkortelse for Best In Show) 

Kritikken: "12 år velholdt veterantispe. Feminint hode, sterk hals. Herlig overlinje for alderen. Velansatt hale. Kropp av god dybde og bredde. Passende benstamme m.bra poter. Noe rett overarm. Velvinklet sterk bakpart. Bra pels, dog noe krøllet. Bra bevegelser for alderen. Herlig temperament" Jeg er stolt av Fie jeg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden