Dagene til Sol, Silje og Fie

Dagliglivet rusler og går

Det er nå nesten 4 uker siden søsknene til Silje flyttet til sine respektive hjem. Det ble brått veldig tomt og stille her. En valp igjen er liksom ingenting i forhold til 9. Vi gjør litt hver dag av forskjellige ting. Silje er ikke spesielt glad i regnvær enda, og det er jo litt dumt for henne - det regner jo nesten hver dag. Men etterhvert retter det seg, det er kaldt når det ikke er noe pels under maven - og temperaturen går mot 0. 

Vi trener litt hver dag - korte økter, maks 5 minutter av gangen. Da er det å gå fot, sitt og sitt og bli vi trener på ute. Inne også, men inne øver vi på å holde dummy og komme til meg med den, dvs. hun sitter foran meg og får dummien og hopper så oppi fanget mitt med den, da er det masse kos og klapp mens hun fortsatt har dummien i munnen. Vi øver også på fot, sitt og etterhvert nå også dekk inne.

For litt tid siden hadde vi Bror her en langhelg - det var skikkelig moro for både Silje og Bror. Det gikk veldig fint, de lekte og koste seg i 4 dager til ende. Silje savnet ham etter han dro. 

Fie og Sol syns nok det er deilig at det bare er en igjen her. Hadde det vært opptil Sol hadde nok ingen vært igjen. Men, hun har det moro ute med Silje. Silje er heldig sånn, Sol leker ute og Fie leker inne med henne. Dvs. inneleken består av at Fie ligger på gulvet og Silje gjør som hun vil med henne.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden