Dagene til Sol, Silje og Fie

Silje trener

Nå er det en stund siden sist jeg oppdaterte. Tiden går jo så fort. Vi holder på med litt av hvert, men hovedfokusen er på grunntreningen. Det går på fot, sitt og bli innkalling. Vi holder også mye på med dummytrening inne - ta dummy og holde dummyen til jeg ber om det. Hente dummy har hun ingen problemer med - det er en medfødt egenskap. Det er alt rundt dummien som må jobbes med, og det gjør vi. Vi går også på valpekurs for å få samtrening med andre hunder - som ikke er retrievere, og også folk. 

I midten av november var Sol og jeg med på Dogs4All i Retrieveroppvisningen. Jeg er veldig fornøyd med Sol og min innsats der - med tanke på at vi har hatt barselpermisjon i lang tid og bare rakk en trening kvelden før oppvisningen. Se filmen under bloggen. 

Vi har hatt valpetreff med søskene til Silje, for ett par uker siden. Det var kjempemoro. De lekte mye og så gikk vi gjennom litt forskjellige øvelser, fot, sitt og bli, utsending til godbitskål (starten på dirigering) og holde fuglevinge (var vinneren for alle valpene), kanindummy og vanlig dummy. Der var nok rekkefølgen feil - vi skulle begynt med vanlig dummy og avsluttet med fuglevingen. Mot slutten for de små kom storebror Marve og pappa Copy også for å trene. Det satte Sol og Fie pris på - endelig var det deres tur alene.

Vi får besøk av både en søster av Silje og broren til Sol i julen - så da blir det folksomt - eller hundesomt her. Det blir koselig, og hektisk tenker jeg. 

Jeg jobber hele tiden videre mot jakttreningen - vi har kommet opp i ca. 20 meter i sitt og bli - uten forstyrrelse. Innkallingen kommer hun som en kule og dummiene jobber vi for det meste med inne og da fortsetter jeg videre med denne treningen. Jeg har også lagt ut endel bilder.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden