Dagene til Sol, Silje og Fie

Høst 2015

Nå er det veldig lenge siden jeg har oppdatert sidene og bloggen. Dette har forskjellige årsaker, sykdom, oppussing o.l. 

Silje har utviklet seg til en flott hund. Hun er veldig rolig, stor arbeidslyst og jaktlyst - er med på alt og er klar til jobb bestandig. Vi har trent jakt for det meste, men også litt spor. 

Silje har tatt kvalifiseringsprøven og kan starte på jaktprøver. Hun har det meste inne pr. i dag, men jeg har det ikke travelt og venter med å starte i BK på B-prøve til neste år. Vi har startet i Unghundmesterskapet og WT der. Jeg er superfornøyd med innsatsen hennes, hun fikk 85/100 poeng og var i øvre sjiktet på premielistene. Hun var også en av de yngste som startet. 

Fie har det bra - hun er en godt voksen dame som fortsatt har stor arbeidslyst og ikke minst veldig god helse. Hun er med på treninger jevnt og trutt og klarer fint å holde koken med de andre. Det går litt saktere, men det gjør ingen ting så lenge gleden hun viser ved jobbing er der. Hun får gjøre stort sett som hun vil på treninger og er fornøyd med det. Helsemessig er hun i storform, ingen store plager utover det som er normalt for alderen, tvert i mot hun holder seg nok bedre enn de fleste.

Sol har det også fint, vi trener og koser oss. Vi har ikke hatt mulighet til å stille på prøver i år. I våres var det sykdom i nær familie som stoppet oss og nå i høst fikk hun løpetid da jeg skulle stilt henne - så da har sesongen gått for vår del. Vi er stadig ute på søk etter påkjørte dyr, og det er vel det beste hun gjør. 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden