Valpene er født

11 døgn

Etter gårsdagens hacking av min mail - ble dagen brukt til å forsøke å redde stumpene. Det gikk ikke, jeg har mistet absolutt alt av mailer dessverre. Ny mailadresse må brukes til kontakt med meg heretter, adressen er: pibizkennel@gmail.com . 

Men, valpene har det bra. nå er de 11 døgn og jeg begynner å se litt antydning tiil hundeoppførsel. De gjesper, har små forsøk på å klø seg bak øret - skikkelig morsomme å se på. De hverken ser eller hører enda, men nå er det ikke mange dagene før øyne og hørsel kommer. De blir litt flinkere for hver dag til å gå - de vakler rundt, snubler og triller overende. Det er jo ikke så lett å gå når en ikke ser hvor en går. Sol er kjempeflink med dem, hun steller og ordner, mater og sjekker. Hvis hun vil oppi til dem og noen ligger i veien for henne venter hun til jeg kommer og flytter på valpene som ligger der. Sol skal gjerne gå rundt seg selv minst 3 ganger før hun legger seg ned, da må jeg holde på valpene for de stormer til når de lukter henne. Det er litt styr akkurat da - men det er så koselig. Jeg koser meg veldig med dem nå. Vekta øker med 30-40 gram i døgnet i snitt for alle sammen, og det er bra. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden