Valpene er født

2 uker

I går var valpene to uker. Det har skjedd mye bare på to dager. Øynene har åpnet seg på alle sammen. De er mye mer bevisste, tydelig de ser omkring seg. De har begynt noen spede forsøk på å leke sammen. Det er faktisk morsomt å se på, og høre på. De knurrer og bjeffer - og forsøker å bite hverandre. Balansen er enda så dårlig at det går ikke så bra, de triller overende. Det er noe som heter at øvelse gjør mester, og de jobber iherdig for å klare alt de vil. I går da jeg kom inn fra en liten tur i butikken satt en av de sorte hannene, merket rygg, på stueteppet inntil salongbordet og så veldig fortapt ut. Hvordan han har kommet seg dit vet jeg ikke, men sannsynligvis har han oppdaget Sol og klatret over den lave kanten, og forsøkt å gå bort til henne. Hun pleier å ligge der. I dag skjedde det samme, jeg var utenfor en liten tur, og da jeg kom inn lå Sol i kassa med 5 av gutta, mens alle jentene og en av gutta satt på utsiden av kassa og så fortapte ut - de hørte jo at søsknene fikk mat, jeg var borte i 5 minutter - så nå må kanten heves når de er alene et øyeblikk.

 

Denne helgen har det vært Mesterskapshelgen i jakt, det er en konkurranse der det blir kåret en Norsk unghundmester, Veteranmester og Norgesmester. Der var 4 av de eldre helsøsknene våre og stilte. De gjorde det fantastisk bra, Pibiz Earl, Marve, fikk 95 poeng av 100 og havnet som nr. 4 i går og kvalifiserte seg til semifinale i dag. Pibiz Era, Era, fikk 85 poeng, Pibiz Edan fikk 83 poeng og Pibiz Eibhear fikk 74 poeng. Dette er en vanvittig bra prestasjon av alle sammen. Jeg er kjempestolt av disse fantastiske, flinke og snille hundene med så flinke eiere.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden