Valpene er født

23 døgn

I går og i dag har det skjedd masse for valpene. Mye nytt å forholde seg til, og det er slitsomt det. I går var det ormekur som sto på programmet. Det likte de dårlig, det ble mye æsjing og grimaser og lyder på dem, men heldigvis gikk det fort over. Jeg var spent på om de fikk noen reaksjon, det gjorde de heldigvis ikke. Da er det ny kur om 2 uker.

Neste nye for dem var flytting. I går ble spisestumøblene flyttet opp i salhuset og valpekassa samt den ene hundesenga inn i spisestua. Gulvene ble dekket med aviser og sist men ikke minst, jeg har kommet tilbake til senga mi. Det var deilig det. Jeg var veldig spent på hvordan natta ville gå, om valpene ville få mat, det fikk de nok i hvert fall en gang. Sol hadde en del melk i morges da jeg sto opp, men ikke store mengder.

I dag fikk de mat av meg for første gang, det falt virkelig i smak, alltid veldig morsomt å se de spiser - de er oppi fatet og bytter side hele tiden - i hele tatt de har det gøy og spiser samtidig. Det ser ut til at maten heller ikke har laget til noen problemer for magene deres.

Litt utpå dagen ble det varmt og fint og da fikk alle sammen være med ut en tur, litt av et prosjekt å flytte 9 stykker ut. De syntes det var både spennende og skummelt - de måtte fortelle oss at det var skummelt altså - særlig når Sol var litt unna dem. Etter 10 minutter var de slitne, så da var det godt å komme inn i den kjente og kjære valpekassa. De var så slitne at vi fant ut at klippe klør var lurt nå. Det gikk veldig fint, alle 162 klør var klippet på en drøy halvtime - så da er det gjort for noen dager igjen. Sist vi klippet klør var på fredag, så de vokser veldig fort.

Ellers leker de mer og mer både med hverandre og lekene jeg har funnet frem til dem. De er virkelig tøffe tidvis, knurrer skikkelig til hverandre og forsøker å finne ut av hvem som er flokklederen av dem, utenom meg og Sol. Så da går det en kule varmt innimellom, rart at så små kropper kan bråke så mye. I morgen er tanken å ha de ute i ca. 15 minutter hvis været er bra. Så da får vi se hvordan det går.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Svein-Åge Fredriksen | Svar 17.09.2014 10.53

Kjempespennende å følge med hver dag, dette er for meg dagens høydepunkter om morgen er å sjekke bloggen, følge med utviklingen til valpene.

Beathe | Svar 17.09.2014 00.44

Artig å lese om utviklingen til valpene. Tida flyr og så store de har blitt. Vi ser veldig frem til å komme på besøk til deg og valpene:)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden