Valpene er født

24 døgn

I dag har vi også hatt en utedag. Vi var vel ute ca. 20 minutter, og valpene spiste sitt aller første måltid ute - jeg har begynt innkallingstreningen så det tar vel ikke mange gangene nå før de vet hva det fløytesignalet betyr, og da kommer de stormende - veldig grei måte å lære det på. De blir veldig slitne av å være ute. Vi har satt opp en liten innhegning til dem, som blir utvidet når de blir litt større. Sol vet ikke helt om hun vil være innafor eller utafor denne innhegningen så da blir det til at hun går litt ut og inn.

Jeg har kjøpt en kattetunell som de kan bruke inne, den er så spennende - lager masse lyd og har en ringleball festet litt inni. Hittil har vel 4-5 av dem gått gjennom, og de aller fleste har klatret oppå. Det er viktig med forskjellige leker, og de har kosedyr i flere størrelser noen større enn dem selv - Sol syntes nok at det passet med lekerotta oppe i valpekassa, i hvert fall så tok hun den med og la den fra seg der. De syns det er moro med forskjellige leker, de "dreper" dem eller drar i hver sin ende, viktig å ha det gøy. 

De hjelper til når jeg skifter aviser, jeg forsøker å gjøre det når Sol mater, da er alle oppi valpekassa og jeg får skiftet nesten alt før de første finner ut at jeg holder på på utsiden, det er veldig spennende å hjelpe til. De er veldig kontaktsøkende, når jeg setter meg ned på gulvet kommer de og klatrer oppå meg for å få kos. Jeg har foreløpig plass til alle sammen i fanget, men det varer nok ikke så lenge - de vokser veldig fort.

Jeg synes det er kjempehyggelig med kommentarer, da vet jeg at dere er innom og leser - hører jeg ingenting er det på en måte at jeg skriver ut i det store mørket. Jeg ser jo på telleren at det er mange innom da.

Nå er det ikke mer enn ca. 2 uker til jeg skal registrere valpene i NKK. Jeg har to krav til registreringsnavnet, det skal begynne på bokstaven F og være irsk eller keltisk, dette fordi pappa Copy er irsk. Dere kan finne navneforslag selv, eller jeg gjør det hvis dere syns det er greit. Hva dere kaller valpen til daglig har ingenting med registreringsnavnet å gjøre, men selvfølgelig, finner dere et fint navn dere vil bruke så gjør dere det. Gi meg beskjed om hva dere ønsker - hører jeg ingenting finner jeg navn selv.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ragnhild | Svar 19.09.2014 17.36

Bare husk at Copy er fra Nord Irland :)

Mona | Svar 18.09.2014 01.41

Hei!
Jeg er inne og leser hver dag. Det er så spennende å kunne følge med på valpenes utvikling og den kan jo bare bli bra så godt som du jobber med dem.
:))

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden