Valpene er født

25 døgn

I dag har vi tatt ut valpene to ganger. En kort økt på tidlig formiddag, da var det enda vått i gresset og litt kjølig så det var ikke det helt store. Men, gå på veien var greit - de følger etter meg så godt de kan, i hvert fall når de oppfatter at det skjer noe dvs. at jeg flytter på meg.

Jeg tok dem ut i ettermiddag da gresset var tørt og det var varmt i sola - da trivdes de bedre. Det er mindre klaging for hver gang vi er ute. I dag kom til og med mormor Fie og hilste på valpene - det er første gangen. Sol var nok litt usikker på om det var greit for i begynnelsen gikk hun mellom Fie og valpene - men hun logret og var veldig blid da. Så fant hun ut at det var greit da, og Fie fikk hilse på de fleste - ett par av dem syntes det var helt greit å bli med henne en liten tur også. Etterhvert vil nok Fie ta over mer av valpestellet tenker jeg - det var i hvert fall sånn sist. Veldig fing at valpene treffer andre voksne hunder. Jeg skal få til flere hundebesøk etterhvert, men det er for tidlig enda. Da jeg satte meg ned i gresset brukte valpene fanget mitt som trygg base, da tok de enkelte oppdagelsesferder alene noen meter ut for så å forte seg tilbake til fanget og søskene som var der. De begynte også å leke litt etterhvert - veldig fint. I morgen blir det det samme, prøve å få til ett par turer ut i løpet av dagen. Jeg blåser innkallingssignal hver eneste gang jeg setter ned maten, samt mens de spiser - skal bli spennende å se når de kobler fløyta med mat - det tar nok ikke lang tid nå.

Inne går leken med de forskjellige lekene samt med hverandre. Sol mater dem ca. annenhver time enda og så får de mat fra meg 3 ganger på dagen. Jeg må benytte sjansen til å skifte aviser når de enten sover, men da våkner de og skal hjelpe til eller når Sol mater dem, da rekker jeg litt mer før hjelperne dukker opp.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Unni Hals | Svar 19.09.2014 11.11

Kos å følge med Mette. Kjempefin gjeng!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden