Valpene er født

27 døgn

Valpene blir mer og mer aktive i ganske høyt tempo nå. Ute tør de utforske litt mer, de beveger seg mere rundt og klager ikke noe særlig. Nå sier de i fra når de er slitne, og det er jo lov. De holder ikke lenge av gangen 20 -- 25 minutter inkludert mat. I dag så jeg flere respondere på fløyta da det var mattid. Det var morsomt, halene rett til værs og de kom løpende mot meg og maten. Da er vi i gang, det er bra. De tar seg en tur med Fie også nå - når hun går så henger noen seg på og sjekker ut hva hun driver med. Jeg holder meg inne i innhegningen deres - og sitter på bakken der. Da blir de fortrolige med den, og vil synes det er greit å være der litt alene. Jeg fant ut i morges at en langpanne med mat til alle 9 er for lite. Det var bare å ta frem langpanne nr. 2 - det ble bedre, da de fikk måltid nr. 2 var det bedre om plassen og alle fikk omtrent likt med mat. 

Inne utforsker de stadig mer, nå er kjøkkenet også inntatt. I ettermiddag sto 2-3 stykker og så på Sol drikke vann. Det måtte jo de også prøve - de ble litt rare, den smaken hadde de ikke kjent før, og så ble de våte på snuta i tillegg - det var merkelig det. Nå hører de Sol spise, da er det om å gjøre å få stengt døra inn til kjøkkenet så Sol får matro - da sitter de på utsiden og ser på døra, de venter på Sol skal dukke opp igjen.

De får litt nye leker av og til, i dag var det noen små baller som plutselig dukket opp. De var morsomme. Dessverre ga jeg dem litt seint, så det var bare ett par stykker som oppdaget ballene og lekte litt med dem. Nå veier de rundt 1,6 kg - de har firedoblet vekta fra de ble født.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden