Valpene er født

29 døgn

I dag har det vært såpass dårlig vær at jeg ikke har tatt valpene ut. De er så små enda at jeg tar ikke sjansen på at de skal bli dårlige, de kan bli forkjøla. Jeg går jo tur hver dag med Sol og Fie, i dag tittet jeg litt rundt her jeg pleier å gå med valpene. Det tar jeg nok ikke sjansen på nå, det er store mengder med sopp - og valpene skal gjerne smake på absolutt alt. Da blir løsningen å ta med en og en, og ikke hele gjengen på en gang.

Vi har hatt besøk av barn og barnebarn i dag - det var spennende med valpene syntes lillemann på16 måneder. Han klappet og koste - syntes det var rart med levende kosedyr. Det aller morsomste var å gå frem og tilbake over sperregrinda mellom stue og kjøkken, valpene var spennende med en gang og så var det greit. Valpene fikk også høre skikkelig barnegråt for første gang - det var rart det.

I dag gikk både kjøkkenmaskin og støvsuger. Valpene lurte mest på kjøkkenmaskinen som sto og bråkte. støvsugeren var ikke så fremmed i lyden. Den har de jo hørt jevnt og trutt, selv om de nå er mye mer bevisste på lyder og oss. Støvsugeren er nå parkert på kjøkkenet og i stua ettersom. Den ble sjekket nøye ut da jeg stoppet den.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden