Valpene er født

30 døgn

I dag ville ikke Sol legge seg ned for å la valpene spise - hun sto, og valpene rekker fint opp til juret hennes. Men, det må være tungt å holde igjen for henne. Hver valp veier nå mellom 1,8 og 1,9 kg, da blir det rundt 17 kg som henger fast under. Da begynner det etterhvert å nærme seg avvenning. Jeg håper hun fortsetter omtrent 2 uker til, men det får vi avvente å se.

Vi har også hatt en flott dag ute. I dag var valpene ute fra før kl. 12 til jeg tok dem inn ca. 16.30. Det er første dagen de har virkelig kost seg ute, i dag har det ikke vært klaging. De har lekt og sett på en båt bli rigget. De har også hilst på en gigantisk rottweiler - kjempesnill. Det var gjnnom gjerdet da, jeg ville ikke slippe de løs - de er for små enda, i hvert fall i møte med andre hunder. Det får komme om ett par uker. Jeg satte ut den andre hundesenga, de lå litt i den - og ett par sov også. Den slo først skikkelig an da jeg snudde den opp ned så det ble en hule. Der lå de og sov, noen i hvert fall. De har spist 2 måltider ute, og siste gangen diet de også Sol ute. 

Det er morsomt å se hvordan utviklingen går i rykk og napp. Lørdag var det ikke spesielt kult å være ute, men det var ok liksom. I dag var det helt greit å være inne i innhegningen hele tiden. I og med det ble jobbet bare noen meter fra dem kunne de ikke være i fri dressur for å si det sånn. De er så små at det er lett å tråkke på dem særlig for oss som ikke er vant til småhunder. De går jo mye fritt inne - og da må vi se ned hele tiden, ned og bak - der er alltid en valp der uansett hvor vi snur oss.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden