Valpene er født

31 døgn

Valpene opplever litt nytt hver dag. I dag har jeg satt opp en agilitytunell ute og den var megamorsom - de løp frem og tilbake gjennom den flere ganger. Den kommer nok til å stå oppe endel når de er ute ja. De blir stadig litt tøffere ute og tør litt mer. De kunne ikke være lenge ute i dag, men jeg har hatt dem uten 3 ganger og det har nok blitt innpå 2 timer utetid allikevel. De har spist 2 måltider ute, både fra Sol og fast føde.

Det er også litt rare lyder her - idag var det løftebukken med bil på som ble startet og stoppet mange ganger mens vi var ute. Sånn blir det når vi har arbeidsplassene våre hjemme. Det er en stor fordel for valpene - de blir vant med alle mulige rare lyder. De lurte veldig på hva det var - men det var ingen stor reaksjon på dem heldigvis. Da de var ute på mandag kom det jo et helikopter ca. 50 meter over bakken rett ved oss - det var linjesjekk før vinteren. Det bråkte jo noe veldig - da tok jeg dem i fanget og bare hadde en kosestund mens spetakkelet pågikk.

Da vi skulle inn tok vi verandadøren - på utsiden der har vi gitterrist som også er kjekt at valpene er kjent med. De ble 4 av dem som sjekket ut rista i dag - så blir det flere i morgen tenker jeg. Sol og Fie bryr seg jo ikke hverken om lyder eller merkelige underlag, Sol sto på gitterristen da valpene forsøkte seg på den - og hun sto jo bare helt rolig. Det smitter over på de små, da tar de det helt rolig også - det er jo helt naturlig å gå på en gitterrist selvfølgelig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden