Valpene er født

33 døgn

Nå går utviklingen i rasende fart. Det er forskjell fra morgen til kveld. De blir stadig mer fortrolige med å være ute, de liker seg bedre og bedre og blir stadig mer nysgjerrrige på alt rundt oss. Det meste skal sjekkes ut. 

Jeg benytter selvfølgelig sjansen da til å la de teste forskjellige underlag. I dag var det presenning, eller rettere sagt fokken til katamaranen som står ved siden av valpene. Så måtte de sjekke gitterristen vi har utenfor havedøra - der er det ett par meter å gå før de kommer inn, det funka veldig fint for alle sammen. Litt lav haleføring på noen med en gang, men så var det greit og halen gikk til værs. Vi la ut bilhjulene så de kunne klatre på dem, det var også moro. Men det aller mest morsomme er egentlig å løpe rundt valpegrinda på utsiden. Gjerne en innafor og en utafor. 

I går fikk de teste ett par andevinger. Ganske så spennende for de små - det er jo dette de er skapt for å gjøre - hente fugl. Ellers putta vi inn bobleplast for å se hvordan de reagerte på den, ikke noe reaksjon annet enn å leke og da i den, det smalt littebitt ett par ganger, men det gjorde ingenting.

I dag har både kjøkkenmaskinen og støvsugeren gått. De var bare nysgjerrige, det var ikke noe farlig nei. Kjøkkenmaskinen lurte de jo på for noen dager side, i dag satt de rundt beina mine mens jeg kjørte den. Jeg startet også støvsugeren mens de holdt på rundt den, og de brydde seg ikke noe om den heller. Dette ser veldig bra ut, da er det bare å fortsette med nye ting - så langt jeg greier å finne på da. De bryr seg ikke noe om saging og hamring hos naboen heller. Det er ekstra lytt om høsten, men det gjør ikke noe.

Sol begynner å bli lei av å die dem. Nå gjør hun det fordi jeg sier det - jeg vil ikke hun skal slutte før litt uti neste uke i hvert fall. Helst vil jeg at hun skal gjøre det frem til valpene er rundt 6 uker. Hun prøver å leke med dem, men det er ikke alltid så lett da valpene er mer interesserte i å suge pupp enn å leke med henne. Når de er avvent går nok det mye bedre.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ragnhild | Svar 26.09.2014 00.14

Så moro å følge valpene. Veldig snart klart for besøk skjønner jeg :))

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden