Valpene er født

34-36 døgn

Vi har hatt noen travle dager med masse besøk, både av store og små. Valpene tar det på strak labb, alle er tillitsfulle og rolige. Vi går stadig på gitterrist ( nå er den reparert igjen og trygg og gå på) Presenningen er mye i bruk, alle sammen er trygge for lydene når de går og løper på den. Jeg har gikk dem ett par fuglevinger, veldig morsomt å bære og leke med. De øker bevegelsesområdet stadig, og undersøker alt de ser og finner - og det er det ikke lite av her. Masse forskjellige lukter og ting de kan klatre på og over. 

Jeg har kommet godt i gang med renslighetstreningen, flere sier i fra når de må ut, flinke valper det. Jeg tar de ut minst 4 ganger pr. dag og da er de ute fra ca. 15-20 minutter (morgen) og opptil timen av gangen. Totalt er de ute borti 3 1/2 time pr. dag hvor de leker og undersøker alt. I dag kastet jeg for første gang ut endel tørrforkuler i gresset, skal si de snuste og lette etter maten ja. Det var en veldig populær aktivitet, det skal jeg fortsette med daglig - så får de trent opp  nesebruken sin også. 

Sol har startet på avvenningen av dem nå. Valpene får mat av henne 2 ganger daglig og jeg minsker på matmengden til Sol og øker på mengden til valpene. I dag kastet Sol opp frokosten sin, det er instinktene hennes som styrer det, det er fordi hun vil mate valpene med ordentlig mat og ikke melk fra seg selv. 

Klørne klipper vi når valpene er slitne og sover, da er det en enkel sak. Det er ikke lurt å prøve å klippe når de er lys våkne og fulle av energi. Til uka begynner jeg å kjøre bil med dem, veldig korte turer til å begynne med - dvs. starte bilen med valpene i, men ikke kjøre - kjøringen tar vi etterhvert.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 22:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

...
18.11 | 17:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

...
31.01 | 09:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

...
04.11 | 21:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.

...
Du liker denne siden